* Sredstvo za razkuževanje za fermentiranje moštov in mladih vin, za zniževanje vsebnosti geosmina in octenona.* Aktivirano enološko oglje rastlinskega izvora posebne poroznosti, ki omogoča selektivno adsorpcijo geosmina (mokra prst, pesa) in octenona (gobe). * Popravlja organoleptične lastnosti vin..
Predhodno prilagojeni, visoko učinkoviti sev OEnococcus oeni, za težavne razmere.Sev, prilagojeni na težke, stresne razmere za bakterije (povprečne vsebnosti C8 in C10 maščobnihkislin, majhna koncentracija jabolčne kisline, visoka koncentracija vinske kisline, visoki skupnipolifenolni indeks, nizek ..
Predhodno prilagojeni, visoko učinkoviti sev OEnococcus oeni, za težavne razmere, pripravljen za takojšnjo uporabo.Sev tvori malo diacetila in izrazito malo hlapnih kislin ob enem pa ohranja citronsko kislino, zato je primeren za pridelavo intenzivno sadnih in svežih vin.Primeren za bela, rose in rd..
Predhodno prilagojeni, visoko učinkoviti sev OEnococcus oeni, za težavne razmere, pripravljen za takojšnjo uporabo.Sev tvori malo diacetila in izrazito malo hlapnih kislin ob enem pa ohranja citronsko kislino, zato je primeren za pridelavo intenzivno sadnih in svežih vin.Primeren za bela, rose in rd..
ČIPSI IZ AMERIŠKEGA HRASTA ZA ŽGANJE.Optimalni za pridelavo viskija z ameriškim značajem.V ospredju so sladkobne zaznave: creme brulee in rjavi sladkor.Aroma se nadaljuje v Madagaskarsko vanilijo, bourbon, pomarančno lupinico in karamelo.V ustih poudarjena zaokroženost in volumen.Doziranje: 5 do 15 ..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja