NAVODILA ZA UPORABO: VINICLAR namočimo v 4 kratni količini vode in pustimo nabrekati 1 uro.Pripravek med intenzivnim mešanjem počasi dodajamo v vino (optimalno z dozirno črpalko ali oenodoserjem).VINICLAR se lahko uporabi skupaj z diatomejsko zemljo (kremenčevim peskom) pri filtraciji.HRAMBA: Hranim..
* Beli sok in vino* Pripravek PVPP za preventivno in kurativno obdelavo oksidacije sokov in vin o Znižuje in preprečuje tveganje za maderizacijo ter rožnato obarvanost belih vin. o Preferencialno odstranjuje polifenole, ki so odgovorni za grenkost. o Viniclar P je čisti PVPP, medtem ..
Mešanica pektolitičnih encimov z močno sekundarno aktivnostjo za hitro bistrenje mladih vin pred stekleničenjem.Izboljša filtrabilnost vina.Zaradi intenzivnega bistrenja zmanjša nevarnost mikrobiološkega kvara.Doziranje: 3 do 6 ml/hL.HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi...
Oenolees je popolnoma naraven proizvod iz celičnih sten kvasovk, ki je nastal na podlagi razumevanja pozitivnih vplivov zorenja vina na finih drožeh. Njegova formulacija povečuje njegovo zmogljivost čiščenja in je tako visoko kakovostni naravni nadomestek za jajčni albumin. Vinu daje polnejši in zao..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja