Kvasovka priporočena za Syrah, Sangiovese, Zweigelt, Zinfandel, Merlot...Kvasovka za intenzivno sadna, začimbna rdeča vina.Zelo visoka proizvodnja aromatičnih snovi (aroma svežega ribeza in jagodičevja).DOZIRANJE: 20 - 30 g/hl.HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži v hladnem in suhem prostoru.R..
Kvasovka za sadna in elegantna rdeča vina. Priporočena za Modri Pinot, Modro Frankinjo, Barbero, Merlot, Gamay...Sev izoliran iz vrhunskih vinogradniških leg Burgundije.Ima zelo dobra sposobnost izražanja češnjeve/višnjeve sortne arome.Nizka adsorpcija barvnih snovi.DOZIRANJE: 20 - 30 g/hlHRAMBA: Hr..
Močna kvasovka, izolirana iz enega najboljših področijj v Bordeaux-u.Za sadna, zaokrožena in polna vina.Visoka proizvodnja glicerola, široki aromatični spekter.Še posebej primerna za Merlot, Cabernet Sauvignon in Modri Pinot.DOZIRANJE: 20 - 30 g/hlHRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži v hladne..
Kvasovka za strukturna, intenzivna vina z nežnimi, svilnatimi tanini. Cabernet Sauvignon, CabernetFranc, Merlot...Izboljšana preživelost kvasovk pri visokih temperaturah fermentacije.Ohranja sortne značilnosti grozdja in območja, kjer je bilo grozdje pridelano (zelo nizka produkcijafermentacijskih a..
Za ponoven začetek ustavljene fermentacije, visoko Brix stopnjo grozdja, bela vina.Zelo močna sposobnost za ponoven začetek ustavljene ali počasne fermentacije.Odlična zmožnost fermentacije fruktoze.Fermentira pri nizkih temperaturah (10-12°C).Odlične lastnosti fermentacije vključno z visoko kinetik..
Kvasovke za sladka vina iz grozdja, ki je okuženo z botritisom. Idealna za pozne trgatve.Sev izoliran v pokrajini Sauternes.Občutljiva kvasovka na SO2, za enostaven začetek fermentacije z majhno sintezo porabnikov SO2.Sev odporen na visoke koncentracije sladkorja.DOZIRANJE: 20 - 30 g/hlHRAMBA: Hrani..
Odlična kvasovka za aromatična bela vina. Primerna za vina, kjer želimo poudariti sadne esterske note( jagoda, hruška, banana )Za sveža in kompleksna vina z močno izraženim sortnim in fermentacijskim profilom.DOZIRANJE: 20 - 30 g/hlHRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži v hladnem in suhem prost..
NE Saccharomyces kvasovka Torulaspora delbrueckii.V sodelovanju s S. cerevisiae daje vina z izjemno organoleptično kompleksnostjo.Volumen in širina v ustih.Zelo kompleksna in intenzivna aromatika.Selekcionirane aktivne suhe kvasovke.Brez gensko spremenjenih organizmov.Za uporabo v živilski industrij..
Oenococcus ceni sev za vse vrste vina.Zelo odporen sev posebej primeren za ponovni začetek mlečnokislinske fermentacije zaradi svojega natančnega postopka aklimatizacije.Prilagajanje se izvaja v vinski kleti (postopek ima več korakov, traja 3 - 5 dni, prosim preberite nalepko na embalaži ali poda..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja