NOVOAlternativa PVPP!OENOFINE PINK je nova formulacija, ki temelji na inaktiviranih kvasovkah, patatinu, aktivnemu oglju (barva) in Na bentonitu.Za stabilizacijo barvnih snovi, zniževanje intenzivnosti barve in odstranitev vzrokov za pinking. Zelo dobro sredstvo za bistrenje, tvori kompakno usedlino..
Oenolees je popolnoma naraven proizvod iz celičnih sten kvasovk, ki je nastal na podlagi razumevanja pozitivnih vplivov zorenja vina na finih drožeh. Njegova formulacija povečuje njegovo zmogljivost čiščenja in je tako visoko kakovostni naravni nadomestek za jajčni albumin. Vinu daje polnejši in zao..
Skupek rastlinskih beljakovin in PVPP za preventivno uporabo proti oksidaciji belih in rosé vin ter mošta.Preprečuje oksidacijo, veže fenolne spojine, ki bi lahko oksidirale in posledično škodovale aromi in barvi. Primeren za uporabo pri flotaciji...
Skupek rastlinskih beljakovin in PVPP za preventivno uporabo proti oksidaciji belih in rosé vin ter mošta.Preprečuje oksidacijo, veže fenolne spojine, ki bi lahko oksidirale in posledično škodovale aromi in barvi. Primeren za uporabo pri flotaciji...
Specialna formulacija kvasnih frakcij, ki delujejo antioksidativno (vključno z glutationom) za ohranjanje svežine vina tekom zorenja.Doziranje v vino po fermentaciji: 10 - 40 g/hlRaztopiti v 10 kratni koločini vode...
Specialna gumi arabika za stabilizacijo barvnih snovi v rdečih vinih.Zaradi nove formulacije proizvoda, ki je sestavljen iz različnih manj viskoznih frakcij gumi arabike, je STABIMAX idealen za dodajanje vinu pred stekleničenjem.Zaradi svoje nove formulacije ne vpliva na filtrabilnost vina.Doziranje..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja