NE Saccharomyces kvasovka Torulaspora delbrueckii.V sodelovanju s S. cerevisiae daje vina z izjemno organoleptično kompleksnostjo.Volumen in širina v ustih.Zelo kompleksna in intenzivna aromatika.Selekcionirane aktivne suhe kvasovke.Brez gensko spremenjenih organizmov.Za uporabo v živilski industrij..
• Za pridelavo sadnih, zaokroženih vin, z intenzivno barvo, ki so namenjena zgodnji potrošnji.• Omogoča bistrenje in selektivno ekstrakcijo fenolnih komponent iz jagodne kožice.• Posebej primeren za kratke maceracije, z ali brez hladnih pred fermentacijskih maceracij, kjer omogočaekstrakcijo barve, ..
Kvasovka za izrazito sortna, sadna, čista rdeča vina z gladkim in polnim okusom.Zahvaljujoč izjemno nizki tvorbi neželjenih žveplovih spojin in porabnikov prostega SO2, je kvasovka ZYMAFLORE® XPURE kot nalašč za rdeča vina, kjer želimo izrazito čisti aromatičen profil in maksimalno izkoristiti aroma..
Kvasovka za sveža, aromatična, bela in rose vina.Zelo intenzivno izraža note grenivke, pasijonke, manga in ličija.Odlična za sadne Renske in Laške rizlinge, za Sivi pinot, Traminec in tudi Sauvignon...
Ne-Saccharomyces kvasovka Metschnikowia pulcherrima namenjena za BIO zaščito belih in rose moštov tekom daljših faz pred fermentacijo pri nizkih temperaturah. Selekcionirane aktivne suhe kvasovke.Brez gensko spremenjenih organizmov.Za uporabo v živilski industriji.Potrjeno s strani Mednarodnega enol..
Kvasovka za bogata, kompleksna vina, z izraženo sortnostjo in TERROIR-jem.Selekcionirane aktivne suhe kvasovke.Brez gensko spremenjenih organizmov.Za uporabo v živilski industriji.Potrjeno s strani Mednarodnega enološkega kodeksa.Doziranje: 20 - 30 g/hlHRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži v h..
Prečiščeni granulirani pektolitični encimi za maceracijo.• Posebej primeren za tradicionalno maceracijo, za pridelavo bogatih, strukturiranih vin, z intenzivnobarvno osnovo in elegantnimi tanini, ki so primerna za zorenje.• Spodbuja blago ekstrakcijo stabilnejših fenolnih spojin (polimeriziranih ant..
Prečiščeni granulirani pektolitični encimi za maceracijo.• Posebej primeren za tradicionalno maceracijo, za pridelavo bogatih, strukturiranih vin, z intenzivnobarvno osnovo in elegantnimi tanini, ki so primerna za zorenje.• Spodbuja blago ekstrakcijo stabilnejših fenolnih spojin (polimeriziranih ant..
Granulirana in koncentrirana mešanica pektinaz in beta glukozidaz za optimiziranje zorenja vina na drožeh.Pripravek pektinaze in beta (1-3; 1-6) glukanaze, specifičen za zorenje na drožeh.Pospešuje ekstrakcijo med avtolizo kvasovk in sprošča večje količine molekul iz kvasovk, ki zagotavljajo zaokrož..
Posebna formulacija pektolitičnih encimov, ki sproščajo malo etanola, ker imajo zelo nizko vsebnost pectin metil esteraze.Zaradi širokega spektra sekundarne aktivnosti ta mešanica encimov vpliva na večji izplen in boljše bistrenje ob čim krajšem času stiskanja.Tako dobimo manj višjih alkoholov in ma..
Kvasovka za bela, bela osnovna, peneča, sadna vina in za težke pogoje fermentacije.Za fermentacijo mirnih vin in sekundarno fermentacijo penečih vin.Zelo odporna na težke fermentacijske pogoje (alkohol, motnost, temperatura).Tolerantna na visoko koncentracijo SO2 in alkohola.DOZIRANJE: 20 - 30 g/hL...
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja