QUERTANIN® je visoko kakovosten kompleksni pripravek z elagno kislino, ki:izboljša strukturo vin in dolžino okusa.zaščiti vina pred oksidacijo.poveča intenzivnost arome vina.odstrani reduktivne vonje...
Za rdeče vino.Proantocianidini iz grozdja z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja.Zahvaljujoč visoki kakovosti njegove ekstrakcije BIOTAN® vsebuje le zanemarljivo količino fenolnih kislin, znanih kot substrati Brettanomyces.V fazi fermentacije ali zorenja BIOTAN® omogoča:* nadomešč..
Sredstvo ni alergeno, ni živalskega izvora, ni pridobljeno s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.Uporaben za prevent..
NAVODILA ZA UPORABO: VINICLAR namočimo v 4 kratni količini vode in pustimo nabrekati 1 uro.Pripravek med intenzivnim mešanjem počasi dodajamo v vino (optimalno z dozirno črpalko ali oenodoserjem).VINICLAR se lahko uporabi skupaj z diatomejsko zemljo (kremenčevim peskom) pri filtraciji.HRAMBA: Hranim..
* Beli sok in vino* Pripravek PVPP za preventivno in kurativno obdelavo oksidacije sokov in vin o Znižuje in preprečuje tveganje za maderizacijo ter rožnato obarvanost belih vin. o Preferencialno odstranjuje polifenole, ki so odgovorni za grenkost. o Viniclar P je čisti PVPP, medtem ..
Mešanica pektolitičnih encimov z močno sekundarno aktivnostjo za hitro bistrenje mladih vin pred stekleničenjem.Izboljša filtrabilnost vina.Zaradi intenzivnega bistrenja zmanjša nevarnost mikrobiološkega kvara.Doziranje: 3 do 6 ml/hL.HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi...
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja