Tanin TAN'COR- 1 kg (OHRANJANJE REDOX POTENCIALA SKOZI ZORENJE)
Združuje lastnosti elagne kisline in proantocianidinov, posebej pripravljenih za dodajanje rdečim vinom po fazi fermentacije in v času zorenja.
Uporablja se za pripravo, izboljšanje in spreminjanje strukture vina za zorenje.
Uspešno regulira redox potencial.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).
Uporablja se za pripravo, izboljšanje in spreminjanje strukture vina za zorenje.
Uspešno regulira redox potencial.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).
48.00€
Brez DDV: 39.34€
- Zaloga: Na zalogi
- Model: 00013225
- Teža: 1.00kg
Rdeče vino
Pripravek s proantocianidini in elagno kislino se z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja uporablja pri zorenju rdečega vina
TAN'COR® združuje lastnosti elagne kisline in proantocianidinov, posebej pripravljenih za obdelavo rdečih vin po fazi fermentacije ali v času zorenja in se uporablja za:
izboljšanje in spreminjanje strukture vina in pripravo vina na zorenje.
zaščito vina pred oksidacijo.
regulacijo pojava oksidacije-redukcije.
Doziranje: 10 DO 30 g/hL (100 do 300 ppm).
Pripravek s proantocianidini in elagno kislino se z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja uporablja pri zorenju rdečega vina
TAN'COR® združuje lastnosti elagne kisline in proantocianidinov, posebej pripravljenih za obdelavo rdečih vin po fazi fermentacije ali v času zorenja in se uporablja za:
izboljšanje in spreminjanje strukture vina in pripravo vina na zorenje.
zaščito vina pred oksidacijo.
regulacijo pojava oksidacije-redukcije.
Doziranje: 10 DO 30 g/hL (100 do 300 ppm).