QUERTANIN® je visoko kakovosten kompleksni pripravek z elagno kislino, ki:izboljša strukturo vin in dolžino okusa.zaščiti vina pred oksidacijo.poveča intenzivnost arome vina.odstrani reduktivne vonje...
Za rdeče vino.Proantocianidini iz grozdja z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja.Zahvaljujoč visoki kakovosti njegove ekstrakcije BIOTAN® vsebuje le zanemarljivo količino fenolnih kislin, znanih kot substrati Brettanomyces.V fazi fermentacije ali zorenja BIOTAN® omogoča:* nadomešč..
Rdeče vinoPripravek s proantocianidini iz grozdja in elagno kislino iz hrasta se z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja uporablja v času zorenja rdečega vinaPo fazi fermentacije ali v času zorenja se TAN'COR GRAND CRU® uporablja za:izboljšanje in spreminjanje strukture vina in dol..
Rdeče vino.Posebej pripravljen za stabilizacijo barvila vina. Ima visoko vsebnost naravno aktivnih katehinov (proizvodni postopek OxyProtectTM), ki omogoča tvorjenje kemično stabilnih kovalentnih vezi z antocianini za najboljši učinek stabilizacije barve.Uporablja se za izboljšanje razmerja aktivnih..
Pripravek za takojšnje raztapljanje tanina iz elagne kisline in proantocianidina.Združuje učinke različnih taninov, izbranih in pripravljenih za optimalno tehnološko učinkovitost, brez dodajanja grenkobe, ki omogoča:antioksidativno delovanje z nudenjem zaščite mošta in pigmenta.izboljšanje strukture..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja