Tanin TAN'COR GRAND CRU- 1 kg (STRUKTURA, REDOX POTENCIAL, STABILIZACIJA BARVE)
Pripravek s proantocianidini iz grozdja in elagno kislino iz hrasta se uporabi po fermentaciji za zorenje rdečega vina.
Izboljšanje in spreminjanje strukture vina z vplivom na dolžino okusa. Sodeluje pri končni stabilizaciji barve s kovalentno vezavo preostalih prostih antocianinov.
Regulira redox potencial.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).
Izboljšanje in spreminjanje strukture vina z vplivom na dolžino okusa. Sodeluje pri končni stabilizaciji barve s kovalentno vezavo preostalih prostih antocianinov.
Regulira redox potencial.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).
121.00€
Brez DDV: 99.18€
- Zaloga: Na zalogi
- Model: 00013227
- Teža: 1.00kg
Rdeče vino
Pripravek s proantocianidini iz grozdja in elagno kislino iz hrasta se z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja uporablja v času zorenja rdečega vina
Po fazi fermentacije ali v času zorenja se TAN'COR GRAND CRU® uporablja za:
izboljšanje in spreminjanje strukture vina in dolžine okusa.
stabilizacijo barve s kombiniranjem preostalih prostih antocianinov.
regulacijo pojava oksidacije-redukcije.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).
Pripravek s proantocianidini iz grozdja in elagno kislino iz hrasta se z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja uporablja v času zorenja rdečega vina
Po fazi fermentacije ali v času zorenja se TAN'COR GRAND CRU® uporablja za:
izboljšanje in spreminjanje strukture vina in dolžine okusa.
stabilizacijo barve s kombiniranjem preostalih prostih antocianinov.
regulacijo pojava oksidacije-redukcije.
Doziranje: 10 do 30 g/hL (100 do 300 ppm).