CASEI PLUS- 1 kg (KALIJEV KAZEINAT-ZDRAVLJENJE OKSIDACIJ)
Kalijev kazeinat razvit za obdelavo oksidiranih in madeiriziranih moštov in vin (rosé in belo).
46.00€
Brez DDV: 37.70€
- Zaloga: Na zalogi
- Model: 00013260
- Teža: 1.00kg
Kalijev kazeinat razvit za uporabo pri oksidacijah in madeirizaciji pri moštih (belih in rose).
V primeru oksidiranega vina (rjavenje), CASEI PLUS iz vina odstrani rjave pigmente in tako vpliva na
osvežitev barve in tudi okusa vina.
V primeru letine okužene z botritisom, se CASEI PLUS priporoca za uporabo pri pridelavi mladega
belega ali rosé vina (v nekaterih primerih tudi rdečih vin) za zmanjšanje oksidacijskega karakterja.
Sredstvo za bistrenje, ki pozitivno vpliva na pripravo vina za filtriranje.
Znižuje vsebnost železa v belih vinih.
Odmerjanje: 5 do 20 g/hL za bistrenje.
20 do 60 g/hL za postopek madeirizacije in popravljanje barve.i
V primeru oksidiranega vina (rjavenje), CASEI PLUS iz vina odstrani rjave pigmente in tako vpliva na
osvežitev barve in tudi okusa vina.
V primeru letine okužene z botritisom, se CASEI PLUS priporoca za uporabo pri pridelavi mladega
belega ali rosé vina (v nekaterih primerih tudi rdečih vin) za zmanjšanje oksidacijskega karakterja.
Sredstvo za bistrenje, ki pozitivno vpliva na pripravo vina za filtriranje.
Znižuje vsebnost železa v belih vinih.
Odmerjanje: 5 do 20 g/hL za bistrenje.
20 do 60 g/hL za postopek madeirizacije in popravljanje barve.i