CELSTAB- 1.05 kg (CMC)
* namenjen za stabilizacijo vina na izločanje vinskega kamna (kalijevega bitartrata)
* preprečuje tvorbo mikrokristalnih jeder in nadaljnjo rast kristalov
* je visoko prečiščen rastlinski celulozni polimer, z majhno stopnjo polimerizacije in viskoznosti
* CELSTAB je tekoči CMC z najnižjo vsebnostjo SO2.
* preprečuje tvorbo mikrokristalnih jeder in nadaljnjo rast kristalov
* je visoko prečiščen rastlinski celulozni polimer, z majhno stopnjo polimerizacije in viskoznosti
* CELSTAB je tekoči CMC z najnižjo vsebnostjo SO2.
10.00€
Brez DDV: 8.20€
- Zaloga: Na zalogi
- Model: 00022602
- Teža: 1.05kg
Je visoko prečiščen rastlinski celulozni polimer, z majhno stopnjo polimerizacije in viskoznosti.
Njegova tekoča formula nam olajša dodajanje v vino.
Namenjen za stabilizacijo vina na izločanje vinskega (kalijevega bitartrata)
CELSTABR je visoko prečiščena celulozna guma, s popolnoma enotno sestavo (s samo enim vrhom
na HPLC).
Preprečuje tvorbo mikrokristalnih jeder in nadaljnjo rast kristalov
CELSTABR ima zelo veliko moč preprečitve izločanja tartratov in z njim lahko stabiliziramo tudi
zelo tartratna nestabilna vina.
CELSTABR je tekoči CMC z najnižjo vsebnostjo SO2.
Maksimalna doza je: 1 mL/L.
V primeru uporabe v rdečih in rose vinih, obstaja nevarnost, da bo CELSTAB reagiral z barvo vina
in povzroči motnost ali celo izločanje le te.
Njegova tekoča formula nam olajša dodajanje v vino.
Namenjen za stabilizacijo vina na izločanje vinskega (kalijevega bitartrata)
CELSTABR je visoko prečiščena celulozna guma, s popolnoma enotno sestavo (s samo enim vrhom
na HPLC).
Preprečuje tvorbo mikrokristalnih jeder in nadaljnjo rast kristalov
CELSTABR ima zelo veliko moč preprečitve izločanja tartratov in z njim lahko stabiliziramo tudi
zelo tartratna nestabilna vina.
CELSTABR je tekoči CMC z najnižjo vsebnostjo SO2.
Maksimalna doza je: 1 mL/L.
V primeru uporabe v rdečih in rose vinih, obstaja nevarnost, da bo CELSTAB reagiral z barvo vina
in povzroči motnost ali celo izločanje le te.