Ni na zalogi
VEGEFINE- 10 kg (SPECIALNA MEŠANICA KROMPIRJEVIH BELJAKOVIN)
VEGEFINE je revolucionarno čistilno sredstvo, pridobljeno iz krompirja.
Sredstvo ni alergeno, ni živalskega izvora, ni pridobljeno s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.
Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,
zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.
Uporaben za preventivno uporabo pred oksidacijo moštov, kakor tudi za odstranjevanje oksidiranih fenolnih komponent,
kar zelo pozitivno vpliva na barvo in sijaj vina. Odstranjuje tudi fenole, ki so odgovorni za trpke in grenke zaznave v ustih.
Učinkovito odstrani rastlinske (zelene) zaznave.
UPORABA: Raztopiti v desetkratni količini vode in dobro
Sredstvo ni alergeno, ni živalskega izvora, ni pridobljeno s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.
Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,
zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.
Uporaben za preventivno uporabo pred oksidacijo moštov, kakor tudi za odstranjevanje oksidiranih fenolnih komponent,
kar zelo pozitivno vpliva na barvo in sijaj vina. Odstranjuje tudi fenole, ki so odgovorni za trpke in grenke zaznave v ustih.
Učinkovito odstrani rastlinske (zelene) zaznave.
UPORABA: Raztopiti v desetkratni količini vode in dobro
483.00€
Brez DDV: 395.90€
- Zaloga: Ni na zalogi
- Model: 00048440
- Teža: 0.50kg
Sredstvo ni alergeno, ni živalskega izvora, ni pridobljeno s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.
Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,
zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.
Uporaben za preventivno uporabo pred oksidacijo moštov, kakor tudi za odstranjevanje oksidiranih fenolnih komponent,
kar zelo pozitivno vpliva na barvo in sijaj vina. Odstranjuje tudi fenole, ki so odgovorni za trpke in grenke zaznave v ustih.
Učinkovito odstrani rastlinske (zelene) zaznave.
Namenjen za obdelavo belih, rose in rdečih vin. Zelo učinkovit pri prešancih in flotaciji.
UPORABA: Raztopiti v desetkratni količini vode in dobro homogenizirati v vino.
DOZIRANJE: Od 1 do 30 g/hl. Odvisno od namena.
Maksimalna legalna doza: 50 g/hl.
HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi. Rok uporabe na embalaži.
ZA ENOLOŠKO UPORABO
NETO KOLIČINA: 1KG
PROIZVAJA: LAFFORT, FRANCIJA
Uvoznik: FABIJAN D.O.O, Vosek 6e, 2231Pernica
tel:02 644 92 88, E-pošta : info@fabijan.si , www.fabijan.si
Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,
zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.
Uporaben za preventivno uporabo pred oksidacijo moštov, kakor tudi za odstranjevanje oksidiranih fenolnih komponent,
kar zelo pozitivno vpliva na barvo in sijaj vina. Odstranjuje tudi fenole, ki so odgovorni za trpke in grenke zaznave v ustih.
Učinkovito odstrani rastlinske (zelene) zaznave.
Namenjen za obdelavo belih, rose in rdečih vin. Zelo učinkovit pri prešancih in flotaciji.
UPORABA: Raztopiti v desetkratni količini vode in dobro homogenizirati v vino.
DOZIRANJE: Od 1 do 30 g/hl. Odvisno od namena.
Maksimalna legalna doza: 50 g/hl.
HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi. Rok uporabe na embalaži.
ZA ENOLOŠKO UPORABO
NETO KOLIČINA: 1KG
PROIZVAJA: LAFFORT, FRANCIJA
Uvoznik: FABIJAN D.O.O, Vosek 6e, 2231Pernica
tel:02 644 92 88, E-pošta : info@fabijan.si , www.fabijan.si