* Sredstvo za razkuževanje za fermentiranje moštov in mladih vin, za zniževanje vsebnosti geosmina in octenona.* Aktivirano enološko oglje rastlinskega izvora posebne poroznosti, ki omogoča selektivno adsorpcijo geosmina (mokra prst, pesa) in octenona (gobe). * Popravlja organoleptične lastnosti vin..
NOVOAlternativa PVPP!Unikatna formulacija, ki temelji na inaktiviranih kvasovkah (odstranjuje grenkobe), rastlinskih beljakovinah (krompir + grah ki vežeta fenolne komponente) in Ca bentonit (kompaktna in majhna usedlina).OENOFINE NATURE nam omogoča učinkovito odstranjevanje neželenih fenolnih kompo..
NOVOAlternativa PVPP!Unikatna formulacija, ki temelji na inaktiviranih kvasovkah (odstranjuje grenkobe), rastlinskih beljakovinah (krompir + grah ki vežeta fenolne komponente) in Ca bentonit (kompaktna in majhna usedlina).OENOFINE NATURE nam omogoča učinkovito odstranjevanje neželenih fenolnih kompo..
NOVOAlternativa PVPP!OENOFINE PINK je nova formulacija, ki temelji na inaktiviranih kvasovkah, patatinu, aktivnemu oglju (barva) in Na bentonitu.Za stabilizacijo barvnih snovi, zniževanje intenzivnosti barve in odstranitev vzrokov za pinking. Zelo dobro sredstvo za bistrenje, tvori kompakno usedlino..
NOVOAlternativa PVPP!OENOFINE PINK je nova formulacija, ki temelji na inaktiviranih kvasovkah, patatinu, aktivnemu oglju (barva) in Na bentonitu.Za stabilizacijo barvnih snovi, zniževanje intenzivnosti barve in odstranitev vzrokov za pinking. Zelo dobro sredstvo za bistrenje, tvori kompakno usedlino..
Skupek rastlinskih beljakovin in PVPP za preventivno uporabo proti oksidaciji belih in rosé vin ter mošta.Preprečuje oksidacijo, veže fenolne spojine, ki bi lahko oksidirale in posledično škodovale aromi in barvi. Primeren za uporabo pri flotaciji...
Skupek rastlinskih beljakovin in PVPP za preventivno uporabo proti oksidaciji belih in rosé vin ter mošta.Preprečuje oksidacijo, veže fenolne spojine, ki bi lahko oksidirale in posledično škodovale aromi in barvi. Primeren za uporabo pri flotaciji...
Sredstvo ni alergeno, ni živalskega izvora, ni pridobljeno s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.Najbolj reaktivna beljakovina v enologiji do sedaj, ki ima zraven tega še izjemno visoki zeta potencial,zato spada med najbolj učinkovita čistilna in hkrati tudi bistrilna sredstva.Uporaben za prevent..
NAVODILA ZA UPORABO: VINICLAR namočimo v 4 kratni količini vode in pustimo nabrekati 1 uro.Pripravek med intenzivnim mešanjem počasi dodajamo v vino (optimalno z dozirno črpalko ali oenodoserjem).VINICLAR se lahko uporabi skupaj z diatomejsko zemljo (kremenčevim peskom) pri filtraciji.HRAMBA: Hranim..
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Pogoji poslovanja